Igrače

Showing 1–12 of 28 results

 • ADORA 2 OKVIRJA

  20.00

  Le enkrat v življenju imajo naši malčki majceno ročico, ki se lahko cela skrije za dvema prstoma. Ohranite te spomine s setom Adora, s katerim lahko naredite odtis otroških rok ali stopal. V setu sta dva okvirja. Eden za odtis in drugi za sliko.

  Dodaj v košarico
 • ADORA OKVIR LEŽEČ

  18.00

  Le enkrat v življenju imajo naši malčki majceno ročico, ki se lahko cela skrije za dvema prstoma. Ohranite te spomine s setom Adora, s katerim lahko naredite odtis otroških rok ali stopal. V setu so okvir za sliko in odtis, mehka prožna masa za oblikovanje in navodila. Velikost okvirja 27 cm x 21 cm.

  Dodaj v košarico
 • Dodaj v košarico
 • MOJ PRVI MEDVEDEK ZA POSLIKAVO

  10.00

  Medvedka pobarvajte s flomastri kakor želite, nato pa ga enostavno operete v pralnem stroju in zopet ga lahko pobarvate.

  Priloženih je 5 flomastrov v rdeči, roza, rumeni, modri in zeleni barvi. Imajo topo in trdno konico, prirejeno za ustvarjalne malčke od 1 leta dalje.

  Dodaj v košarico
 • MOJE PRVO UMETNIŠKO DELO

  12.00

  Moje prvo umetniško delo je odličen način za starše, da otrokom predstavijo slikanje. Komplet vsebuje 11 tiskanih kartic z veselimi motivi in tri različne prstne barve (rumena, rdeča, modra). Barvo enostavno nanesete na roko in že sama vsebina kartic vam nakazuje, kam je potrebno postaviti roko, da bi motivu na posamezni kartici dali dokončno obliko. Rezultat je vedno super! Komplet poleg tiskanih kartic in treh prstnih barv vsebuje tudi čopič. Primerno za otroke starosti 1l+. Brez glutena in parabenov.

  Dodaj v košarico
 • PREPOGIBANJE PAPIRJA – LETALA

  6.00

  Ponovno odkrijte klasično ustvarjalno aktivnost s tem kompletom za zlaganje papirnatih letal. Ustvarite neverjetna papirnata letala. Komplet je enostaven za uporabo in vključuje tudi odštekan papir in jasna navodila, s katerimi zlaganje letal ne bi moglo biti lažje. Oblikuje se lahko 16 papirnatih letal. Primerno za starost 5l+.

  Dodaj v košarico
 • RAVENSBURGER SESTAVLJANKE

  7.00

  NA KMETIJI 15 DELOV
  Puzzle Na kmetiji 15 delov, kartonka, velikost slike 32,5 x 24,5 cm. Primerno za 3l+

  Dodaj v košarico
 • RAVENSBURGER SESTAVLJANKE – 3D STOJALO ZA SVINČNIKE 54 DELOV

  8.00

  Puzzle 3D Stojalo za svinčnike je 54 delna sestavljanka, premer 7,7 cm x višina 10 cm. Izdelek uporabi kot stojalo za pisala in šolske pripomočke. Sestavljanko odlikuje visokokvalitetni material ter
  natančna izdelava koščkov. Plastični delci s klik-klik sistemom omogočajo sestavljanje brez lepila. Priložena tudi slikovna navodila za sestavljanje. Primerno za starost 7-99 let

  Dodaj v košarico
 • RAVENSBURGER SESTAVLJANKE – 3D VAZA AGATHA PRADA 216 DELOV

  18.00

  Iz puzzle koščkov sestavi vazo. Sestavljanka vsebuje 216 delov. Velikost fi 13,5 cm, višina 24,1 cm. Dekoracija ali čisto prava vaza za šopek, če vanjo vstaviš kozarček z vodo. Plastični delci s klik-klik sistemom omogočajo sestavljanje brez lepila. Priložena so tudi slikovna navodila za sestavljanje. Sestavljanko odlikujejo visokokvalitetni material ter natančna izdelava koščkov. Primerno za 9l+

  Dodaj v košarico
 • RAVENSBURGER SESTAVLJANKE – DINOZAVRI 200 DELOV

  10.00

  Puzzle Dinozavri 200 delna, velikost slike 49 x 36 cm. Primerno za 8l+

  Dodaj v košarico
 • RAVENSBURGER SESTAVLJANKE – INTERVENCIJA PRI NESREČI NA ULICI 9 DELOV

  7.00

  Puzzle, kartonka. Na ulici se je zgodila nesreča. Poimenuj reševalna vozila. 9 delov, velikost slike 32,5 x 24,5 cm. Primerno za 3l+

  Dodaj v košarico
 • RAVENSBURGER SESTAVLJANKE – KAKO SE ZBIRAJO SMETI 35 DELOV

  7.00

  Puzzle Kako se zbirajo smeti 35 delov, kartonka, velikost slike 24,5 x 32,5 cm. Primerno za 4l+

  Dodaj v košarico
1 2 3