ČMRLJEV PANJ

Čmrljev klub


Člani kluba imate privilegije. Zadnja leta ni bilo mogoče odgovarjati na vsa vprašanja staršev, ne glede na to, kako sem se trudil razporejati svoje delo. Ne glede na to, da vsak večer, ko pridem s predavanja, sedem še za računalnik in odgovarjam, pišem ... Tisti, ki ste bili v stiku z mano, malo poglejte ure, ko sem pošiljal e-pošto. Videli boste, da je res.

Člani kluba imate sledeče ugodnosti:

Dvakrat na leto brezplačno predavanje za starše, organizirano v različnih krajih, tako da boste imel možnost priti. Predavanje bo v soboto ali nedeljo.

Zvočni ali video odgovor na vaše vprašanje. Pisanje jemlje veliko časa, zato prejmete odgovor v obliki zvočnega zapisa ali filmčka na vaš e-naslov. Hkrati vas bom prosil za dovoljenje, da lahko odgovor (popolnoma bom skril vašo identiteto) čez dva tedna objavimo. Dostop do objavljenih odgovorov boste imeli samo člani kluba. Ker bom omejil možnost odgovorov na člane kluba, boste lahko dosti hitreje prejeli odgovore na svoja vprašanja.

Ob vstopu v Čmrljev klub postanete naročnik na časopis PO PAMETI, naročnina traja do preklica. Tisti, ki ste že naročniki časopisa, se vam cena časopisa avtomatično všteje v članarino in dodate le razliko.

S članstvom prejemate obvestila neposredno na svoj domači e-naslov, tako česa zanimivega ne boste zgrešili. Med obvestili bodo tudi vsa moja javna predavanja za prihajajoče obdobje. Vaših e-naslovov ne posredujemo nikomur!

Vse Čmrljeve pošiljke prejemate brez poštnine.

Ekskluzivno za člane kluba bo možen vzgojni posvet. Sicer samoplačniški, v višini 70 EUR za uro, a zadnjih sedem let je bilo to omogočeno le peščici staršev.

Članarina za eno leto: 50 €.

Prijava v klub preko spodnjega obrazca. Če so zadrege, pokličite Uršo Juhant na 040 793 907.

Včlani se v Čmrljev klub